PERSONVERNERKLÆRING FOR SPARTACUS FORLAG AS


At du føler deg trygg på vår behandling av dine personopplysninger er viktig for oss. Vår innhenting og behandling av personopplysninger er i tråd med Personvernforordningen (GDPR) som trådte i kraft 20. juli 2018. 


Hvilke personopplysninger innhenter vi?

Når du er medlem i Historieklubben, eller handler på et av våre nettsteder, er det nødvendig for oss å behandle personopplysninger om deg. Vår behandling av personopplysninger skjer i samsvar med personopplysningsloven, bokføringsloven og annet relevant regelverk


For kunder: Personopplysninger som innhentes er navn, adresse, telefonnummer og epostadresse. Dette lagres sammen med din kjøpshistorikk.

For medlemmer i Historieklubben: Navn, adresse, telefonnummer og epostadresse, samt kjøpshistorikk.

For nyhetsbrevmottakere: Navn og epostadresse.


Deler vi personopplysningene dine med noen?

Vi er avhengige av å dele noen personopplysninger med våre samarbeidspartnere for å kunne gi deg de tjenestene vi tilbyr. Vi har inngått databehandleravtaler med følgende:

– Inserve drifter nettbutikken.

– Nets behandler alle kjøp som betales med kort på nettsiden vår. 

– Vipps behandler kjøp som betales med Vipps.

– Mailchimp er leverandøren vi bruker når vi sender ut nyhetsbrev.

– Sentraldistribusjon står for selve utsendelsen av bøker som er bestilt. 


Dine rettigheter

Det er viktig for oss å ha riktige opplysninger om deg. Du har rett til å vite hvilke opplysninger vi har lagret om deg eller å få de sletter dersom du ønsker det. Har du spørsmål omkring dette må du gjerne ta kontakt med oss. Du kan også når som helst kontakte oss eller endre dine opplysninger ved å logge inn på din profil.